Nice Song

Posted by Unspeakablechunks 22:22 1 Komen Bernas
Assalamualaikum..

Hye guys. Hari ni aku nak share ssebuah lagu yg dinyanyikan oleh penyanyi feberet aku, Avril lavigne yg bertajuk Wish You Were Here. Memang sempoi lagu2 dia, dats why aku suka. Actually, I want to dedicate this song to someone special who is really meant in my life. Peace-- hehe..







hehe.. sambil2 dengar leh karok sekali beb..

I can be tough, I can be strong
But with you, it's not like that at all
There's a girl that gives a shit
Behind this wall, you just walk through it

And I remember all those crazy things you said
You left them running though my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

All those crazy things we did
Didn't think about it, just went with it
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

Damn, damn, damn
What I'd do to have you here, here, here
I wish you were here
Damn, damn, damn
What I'd do to have you near, near, near
I wish you were here

I love the way you are
It's who I am, don't have to try hard
We always say, say it like it is
And the truth is that I really miss

All those crazy things you said
You left them running though my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

All those crazy things we did
Didn't think about it, just went with it
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

Damn, damn, damn
What I'd do to have you here, here, here
I wish you were here
Damn, damn, damn
What I'd do to have you near, near, near
I wish you were here

No, I don't wanna let go, I just wanna let you know
That I never wanna let go, let go, oh, oh
No, I don't wanna let go, I just wanna let you know
That I never wanna let go, let go, let go, let go
Let go, let go, let go, let go, let go, let go
Let go, let go, let go

Damn, damn, damn
What I'd do to have you here, here, here
I wish you were here
Damn, damn, damn
What I'd do to have you near, near, near
I wish you were here

Damn, damn, damn
What I'd do to have you here, here, here
I wish you were here
Damn, damn, damn
What I'd do to have you near, near, near
I wish you were here


Chow!

Reactions: 

Kerja aku Masa Bosan

Posted by Unspeakablechunks 00:58 0 Komen Bernas
Bila aku tengah bosan, mula la tangan ni menggatal nak mengarang, lukis itu ini. Tadi aku tengah bosan, hujan pula lebat, so takleh nak keluar pun. Duduk je la terperap dalam bilik. Nasib ada laptop aku ni, takder la aku tidor je memanjang. Kat bawah ni aku ada buat Quotes pasal diri aku. Even biasa-biasa je aku tetap puas hati sebab memang aku yang buat. Hehehe..;)




Chow!

Reactions: 

I Love U

Posted by Unspeakablechunks 20:05 0 Komen Bernas


I Love Everything About U 
And
 I Love U The Most 

I Love The Way U Smile
 
And The Way U Dry
 
My Tears When I Cry
 

I Love The Way U Let Me Listen
 
To Your Heart Beating
 

And The Way U Tell Me
 
Its For Me Who U Living
 

I Love The Way U Hurt Me
 
And Always Come Back
 
To Say Please Forgive Me
 

I Love U For Being
 
Who U R In Front Of Me
 

And For Not Trying
 
To Impress Me
 

I Love Every Word U Say
 
And I Love U In Every Way
 

I Love U
 
Not Because U Love Me Too
 

I Love U
 
Because Your Love Is True

Source: Sweet Jokes

Reactions: 

Happy!

Posted by Unspeakablechunks 23:24 2 Komen Bernas

Yeay.. Hari ni aku sangat happy!
Aku pun tak tahu kenapa aku happy.. HAHAHAHA!
ok.. fine.. sebab sesuatu yang baik berlaku terhadapku hari ini...
Kau pehal tersengih-sengih ni?
Suka hati aku lah nak sengih ke masam.. bukan perasaan kau!.. laa...

Can you please stop fooling around?
yeah.. people are happy when good things happen in their life for sure...
Ada ke orang happy kalau bad things happen kat dorang?
tak de kan?
kalau ada pun, mesti dia tuttt...
okay.. taknak cakap.. nanti ade yang terasa plak...

Ala.. kite relax dulu. jom coffee-coffee dulu...hihihi...


                                                     ~gambar ihsan isteri encik google~

Well... bestnye kalau aku dapat wat LOve Coffee macam kat atas ni...hihi...
nak minum pun sayang kan.. cox taknak love tu rosak.. Huh! air untuk minum la bro! ok.. fine..

Ok.. aku tak tahu nak wat entry apa... so aku hentam je apa-apa aku nak taip..
next week aku ada masuk explorace... hope aku menang...$$$$$$$.... hehehehe..

Chow!

Reactions: 

Awak...

Posted by Unspeakablechunks 05:35 4 Komen Bernas


Awak..
Hari ni air mata saya jatuh lagi..
Kenapa awak buat saya macam ni?
Saya tak cukup bagus ke untuk awak?
Sedih hati saya..
Saya penat setia dengan awak..
Tapi, awak tikam belakang saya..

Awak..
Awak menipu saya lagi..
Awak suruh perempuan tu tipu saya..
Awak dengan dia bersubahat tipu saya..
Sedihnya hati saya masa tu..
Saya rasa macam tak dihargai..
Selama ni saya banyak tolong awak..
Saya percayakan awak..
Tak sangka awak menipu saya selama ni..
Bukan sekali.. dua kali.. atau tiga kali.. dah banyak kali awak..
Sakitnya hati saya rasa...
Apa salah saya kat awak??..

Awak..
Saya manusia biasa..
Ada hati dan perasaan...
Luka kat hati saya ni payah nak sembuh..
Walau pun peristiwa tu dah lama berlalu..
Luka tetap takkan sembuh sampai bila-bila..
Payah untuk saya lupakan semua tu..
Hope awak faham..
Saya dah naik gila pikir benda ni semua..
Kejujuran dan keikhlasan awak...
Saya harap itu je dari awak..
Tapi sekarang, awak dah punahkan semua kepercayaan saya kat awak..
Maaf la.. saya masih lagi ragu-ragu dengan awak..

Awak..
Kadang-kadang saya berdoa..
Saya harap kita tak pernah berjumpa..
Kalau kita tak pernah kenal, mesti kita takkan gaduh kan?
Saya tak suka gaduh..
Lebih-lebih lagi dengan awak..
Kalau saya marah awak pun..
Lepas tu, saya akan nangis...
Saya rasa menyesal...
Mungkin setakat ni je kisah kita..
Awak cari la seseorang yang boleh bagi kebahagiaan kat awak...

Awak..
Sekarang saya dah tak percaya cinta...
Cinta tu buat saya benci...
Sebab awak, saya takkan terima sape2 lagi dalam hidup saya..
Sebab saya dah tutup pintu hati saya untuk bercinta...
saya fedup awak...
terima kasih sebab wat saya macam ni...
hati dan perasaan saya hanya untuk awak mainkan je kan...
tahniah sebab awk berjaya patahkan hati saya...
dan saya tak mampu untuk ganti hati saya ni...


Reactions: 

Best Friend

Posted by Unspeakablechunks 23:10 0 Komen Bernas

Its been a long time...
We have not met...
But I know you are always with me..

When I am sad..
You call me and make me happy..
You try to comfort me and bring my smiles again..
Even my life is sorrow and lonely..
You always come and bring the lights to me..
I know that I’m not alone..


Do you remember when we are together?
We are so innocent..
Keep talking about our future..
But I’m afraid my friend..
We are going to be apart someday..
I need you as I cannot faced the life alone..

The world is not safe for me..
I need someone like you..
Who can guide me to the truth path..
Even you are not with me right now..
I will always remember our promise..

Yeah..
I promise to you my friend..
I will keep that promise..
I will not let you down..
You are my best friend..my soul mate..
I love you forever and always..

Reactions: 

Buat adik...

Posted by Unspeakablechunks 04:24 1 Komen Bernas
Buat adik



Adik,
Bila 1st time ayah bgtau “ mak dah bersalin”
Aku hepi giler..
Lepas tu aku tnya ayah..
“laki ke puan?”...  dalam hati aku doakan lelaki...
“lelaki” sambil tersenyum bangga ayah jawab time tu...
“waaaaaaaa! Hepinya!
Akhirnya aku dapat adik lelaki jugak! Best giler! Rasa nak lompat sampai kena bumbung rumah!
Tapi aku tahankan hati.....Allah jer yang tau betapa aku bersyukur time tu....

Adik,
Aku rasa dalam banyak2 adik aku..
Yang ni paling comel... dengan lesung pipit kt dua belah pipi
 Dan adik yang ni jugak paling aku sayang...
Bukan aku berat sebelah dengan adik adik yg lain...
Tapi yang lain perempuan...
Tak kamcenglah beb!
Yang lain aku sayang jugak... tapi yang ni lebihlah sikit!
Kan adik kan?

Adik,
Hari demi hari kau membesar depan mata aku dik...
Beza kita 9 tahun... tapi aku tak rasa pun perbezaan tu..
Antara kita dah tak boleh bak dipisah...
Bila aku dah pandai motor...
Adiklh yang duk kat dalam raga motor...
Tu time kecik...
Bila kau dah makin besar... kau duk belakang pulak....
Bonceng motosikal aku dik.... hahahaha
Yelah... mana nak muat raga tu lagi dengan kau...
Best kan adik?
jalan-jalan kat kampung naik motor?

Adik,
Bila aku dah masuk universiti..
Kita terpisah... aku kat hostel... kau kat rumah....
Mula-mula masuk universiti....
Sunyi aku rasa tanpa kau dik...
Dan tanpa adik-adik yang lain....
Kepala ni asyik fikir nak balik rumah jer....
Main kat sungai dengan kau dan adik yang lain...
Mancing ikan..mandi sungai... kutip kepah....
Panjat pokok jambu.. wat colek..
Tangkap belalang kat sawah... wat umpan mancing ikan...
Best giler dik... sampai sekarang aku tak boleh lupa....

Adik..
Tapi tu mula-mula jer...
Lepas aku dah dapat ramai kawan kat universiti...
Life aku dengan kekawan jer..
Pergi gym.. lepak kat hypermart....main futsal...
Tambah-tambah lepas aku dah ada awek...
Aku main sms.. col pun dengan aweks aku jer dik..
Kalau pun ada col n sms kau... boleh kira berapa kerat jer..
Aku kata aku sayang kau dik...
Tapi aku lupa kau....
Maafkan aku dik....

Adik,
Bila cuti sem hari tu aku balik rumah...
Kau dah pandai bawak motor..
Masa tu kau dah nak masuk 15 tahun...biasa r..
Aku pandai pun masa 14 tahun... lewat kau setahun dik
Selalu gak kita naik motor pusing kampung....
Pergi bandar..
Bila aku malas bawak motor aku suruh kau bawak....
Aku jadi pembonceng...
Sekali sekala nak gak orang lain bawak motor.... hahahaha
Best! Best!

Adik,
Last cuti sem hari tu aku beli badminton sepasang...
Aku punya ‘yonex’
Kau punya cap ayam..biasalah budak-budak mana boleh pakai yang mahal...
Tapi aku ingat lagi dik..
Bersemangat kau time tu...
Mula-mula kita main kat depan rumah jer....
Court tak de... net lagilah takde.....
Lepas tu kau paksa aku dik...
Kau cakap “tak bestlah bang... main mcm ni...”
Kau suruh aku beli net... last-last aku beli jugak....
Kopak duit ptptn aku dik....

Adik,
Bila aku beli net..
Kau terus bersemangat..
Buat court pkai tali ‘rafia’ jer..
Kau tebang buluh buat sangkut ‘net’...
Lagi haru bila dinding rumah arwah atok kau paku buat penyangkut net lagi satu...
Semngat giler kau dik.. mak marah pun.. kau buat ‘derk’ jer
Lepas court dan net jadi-jadian dah siap...
Kita selalu bertanding badminton atas court tu...
Lepas tu jiran-jiran yang lain pun mula menempel sama...
Ramai orang rumah mak kiter....
Petang-petang kita semua main badminton...
Mak kiter yang buat air... buat kuih.....
Kalau bukan mak... mesti adik aku a.k.a kakak kau aisyah...
Best giler time tu....
Tak semena-mena rumah kita jadi tempat bersukan dan berkumpul jiran-jiran....
Dan kita jadi jaguh pasangan beregu time tu...
Hebat kiter kan dik..

Adik,
Kita mula jadi rapat balik time tu...
Kalau sukan menyatukan rakyat....
Tapi kita? Sukan menyatukan adik beradik dan orang-orang kampung...
Hebat kan? Hahahaha
Tapi lepas cuti sem berakhir aku balik kolej...
Ni satu masalah aku dik...
Bila balik kolej... aku mesti lupa kau lagi...
Sms pun tak.... col pun tak.....
Maafkan aku  dik.... aku lupa lagi....

Adik...
Lepas aku balik kolej...
Aku tak tau ape dah jadi kat rumah...
Bila kau exam pmr pun aku dah lupa...
Aku tak col kau pun dik...
Sms wish ‘good luck’ lagilh tak....
Tapi kalau kawan-kawan aku nak final exam..nun yang kat utara.. kat sabah...
Sampai lenguh jari duk tekan meseg...wish ‘good luck’
Habis kredit.. aku top up lagi...
Kalau tang awek aku kat utm tu... aku siap col lagi...
Bagi kata-kata semangat...top up berpuluh-puluh ringgit pun tak pe...
Last-last aku kena tinggal jugak dengan dia...
Bodoh kan aku dik....
Sms sekeping pun aku tak meseg kau bila kau PMR....
Aku lupa hubungan saudara lagi erat dari kawan-kawan dan aweks....
Maafkan aku dik...
Lagi-lagi aku lupa .....

Adik,
Bila cuti study weeks tu...
Aku balik rumah...
Tengok net pun dah tak der...
Court pun dah tinggal tapak jer....
Badminton pun tersangkut jer kat dinding....
Aku balik tengok kau tak de kat rumah....
Bila aku tanya aisyah... dia cakap kau ber’bisnes’ sendiri kat tengah kampung ngan kekawan.
Lepas tu  aku boleh siap tanya lagi..
“adik  tak sekolah ker aisyah?”
Dan aisyah kenakan aku balik...
“dia kan dah habis PMR.. kau tak tau ker?”
Ler...  dungunya ku rasa time tu..
Adik habis pmr pun tak tau...
Tengok? Betapa tak ‘concentratenya aku kat kau’
Walhal kalau aweks aku...
Siap dengan no. i/c dia aku ingat....
Kesian kau dik....
Kat rumah aku rasa bosan...
Tengok spongebob dan danny phantom pun dah tak seronok..
Sebab tak de orang yang nak sama-sama gelak dengan aku...
Last-last aku gelak sorang-sorang...
Tapi tak lama..
Nanti mak cakap aku giler...
Haru aku dik....
Aku tunggu kau balik...
Nak borak ngan kau kat laman rumah....
Tapi sampai ke malam pukul 11 baru kau balik...
Time tu kau pun dah letih...
Balik jer terus tidur..
Aku pun sama...
Penat tunggu kau balik...
Terus tidur......

Adik,
Masa study weeks aku....
Kat rumah....
Sekejap jer kita leh borak...
Sebab kau busy nak p kijer...
Yelah orang business kata kan? Even jual t.up dan accessories handphone...
Business gak tu...
Dalam pada tu sempat gak aku bangga ngan kau dik...
Kecik-kecik dah pandai business...
Hehehehe....
Tapi kan dik...
Aku rasa kita dah makin jauh dah time tu...
Dah renggang...
Dan last-last aku balik kolej....
Macam tu jer....

Adik,
Cuti raya haji time tu memang special....kan?
Sebab family kita dah bertambah 3 orang...
Dan semuanya ....lelaki!
Siap kakak kita yang ke 2 tu berpantang kat rumah kiter... jadi memang akan ada baby lah...
Sebulan raya haji tu......
Dan aku yang memang suka budak-budak memang hepi giler...
Aku tau kau pun sama dik...
Even kau makin busy...
Sampai hari raya pun kau nak kuar pergi kerja tengahari tu....
Lepas mak marah... baru kau duk rumah...
Tu pun aku nampak kau gelisah jer....
Kau memang dah lain dik...

Adik,
Lepas raya haji aku terpaksa balik campus...
Even kekawan lain ramai dah terus sambung cuti sem...
Tapi aku tak boleh...
Sebab aku tersangkut dengan thesis...
Sebelum aku balik sempat aku jumpa kau kat kedai...
Lima minit jer kita jumpa...
Bersalam pun tidak...tapi sempat kau cakap kat aku...
“hati-hati bang”
Aku balik campus dengan perasaan berat hati... siapkan thesis...
Dan Last-last thesis aku siap jugak...
Yeah! Aku dah merdeka!
Aku pun balik kampung...
Time tu aku balik dengan abang kita dan family dia yang lain...
Yelah..dah rumah dia dekat dengan kampus aku kan..
Balik rumah.... macam biasa kau tak der kat rumah... kau kat kedai...
Aku nak pergi kedai pun tak boleh... motor tak der...
Kau bawak kan dik...
Hem... jadi aku kat rumah main dengan budak-budak jerlah....
Tunggu kau balik malam nanti  jerlh..
Baru leh borak....

Adik,
Time maghrib tu... kakak kiter suruh abang sulung hantar anak dia pergi hospital...
Sebab anak dia kena penyakit kuning... budak-budak kan...
Pergilah abang kat hospital dengan aisyah dan anak sedara kiter....
Lama aku tunggu kau kat rumah dik...
Sampai tertidur atas sofa....
Mak dan yang lain-lain tengok berita tv3....
Tiba-tiba pintu rumah diketuk kuat....
Suara lelaki beri salam...berulang kali...
Aku terjaga time tu dik...
Aku bergegas bukak pintu....
Mak dan yang lain-lain terpinga-pinga...
Apahal pulak datang malam-malam ni?
Nak raya ker?
Sebab time tu kan bulan raya lagi....
Baru raya haji ke6....
Lepas aku bukak pintu nampak aqif...
Kawan sebisness kau dik....
Dengan raut muka gelisah....
Dengan suara tertahan-tahan...

Adik,
Kau tau ape aqif cakap time tu?
Aku dalam keadaan mamai tanya dia...
“kenapa?”
Dia pun cakap...
“hafiz!...hafiz!....”
“Kenapa dengan hafiz? Dia tak balik lagi ke? Mana dia?”
Sambil mata aku tercari-cari kau dik..
Dan dia cakap...
“ada orang col! Hafiz excident! Sekarang nak dihantar ke hospital besar! Icu!.. tapi tak pasti lagi dah hantar ke belum!”
Dengan suara tertahan-tahan Aqif menjawab...
 dia macam nak menangis dah time tu... aku tengok dik...
Mata aku yang mamai ni tiba-tiba segar!...
Lantas aku teringat abang sulung kiter yang ada kat hospital daerah...
Terus aku col dia.... aku cakap kau excident dan suruh dia p check kat kecemasan...
Dalam hati aku berdoa.. kau selamat... sikit jer kena...
Lepas kau sihat.. aku nak amik kunci motor...
Tak bagi kau naik motor dah sampai dapat lesen...
Aku tunggu di talian time tu dik! Aku tunggu! Nak tau berita tentang kau...
Dan aku dengar dengan jelas...!
Abang sulung kita tanya kau pasal kau dik!
Kat kecemasan!
Dan lagi jelas bila aku dengar di talian...
Petugas tu jawab...
“tak de!... dia dah tak de...”
Sudah terbukti... qada dan qadarnya... tiada siapa menjangka.....

Adik,
Dunia aku gelap time tu! Tiba-tiba kaki aku ni tak kuat!
Aku rebah di muka pintu rumah kita!
Dengan suara tertahan-tahan...
Abang sulung kita kat hujung talian beritahu...
“Hafiz dah TAKDE...TAKDE....”
Aku time tu dik... tak boleh nak bercakap...
Aku boleh meraung jer....
Aku meraung jer dik....! pintu aku tumbuk sekuat hati....
Tangan aku dah tak rasa apa dah pun time tu...
Adik! Adik!... hanya tu yang keluar dari mulut aku....
Tapi aku tau time tu kalau aku panggil kau sekuat mana pun...
Kau dah tak boleh balas aku dik....
Mak kita dan kakak-kakak kita...
semua dah dapat agak time tu....
Even aku tak bagitau dorang pun lagi dik...
Semua pun ikut menangis.....
mak dengan tangan terketar-ketar amik telefon dari aku...
Dan akhirnya..... mak pun sama macam aku dik....
Meraung...
Akhirnya.... dalam ketidaksedaran aku....
Kau memang betul-betul jauh kali ni dik....
Jauh sangat....
Terasa ingin aku pergi dengan kau dik...
Tak sanggup aku hidup tanpa kau dik....
Tapi akhirnya aku sedar...semua tu tak mungkin...
Dalam keterpaksaan... aku lepaskan kau pergi dik....
Kau pergi jauh dari aku akhirnya...adik.....

Adik,
Sekarang hampir setahun kau pergi dik...
Rumah tu dah sunyi tanpa kau dik....
Patutlah... badminton tersangkut kat dinding jer...
Net pun tak tau kat mana dah....
Court pun dah takder....
Dan kau pun jarang-jarang ada kat rumah dah time tu...
Rupanya tu tanda dah....
Kau nak pergi...
Tapi aku buta....
Aku tak tau pun....
Yang aku tau...
Aku busy dengan thesis aku...
Aku busy dengan aweks dan kawan-kawan aku.....
Aku busy dengan dunia aku...
Sampai aku tak sempat pun gitau kau dik....
AKU SAYANG KAU ADIK.......
Aku menyesal.....

Adik,
Rumah kita dah banyak berubah...
Bilik dah tambah lagi dua...
Court badminton pun dah takde...dah buat tempat letak kereta...
Mak yang buat semua tu...
Mak kata senang nanti...
Kalau semua orang balik....
Tambah-tambah kakak kau yang lagi sorang....
Nini dah nak kahwin....
Tp adik...
Aku tau...
Mak buat semua tu sebab...
Mak tak nak sedih bila tengok court kosong....
Banyak kenangan kat court tu...
Paku kat dinding arwah atok pun ada lagi...
Biarlah... aku tak nak cabut dik....
Tu semua kenangan kau dik...
Memori kita cipta dulu....

Adik,
Air mata aku tak tau banyak mana dah tumpah ni..
Tuala sangkut kat kerusi ni rasanya dah lenjun dengan air mata aku...
Mata aku pun kabur jer taip ‘benda’ ni....
Tak tau ape dah aku mengarut ni....
Nasib aku sorang-sorang kat rumah ni...
Rumah aku dik...
Rumah aku sendiri....
Aku dah dapat kerja sekarang.....
Dah boleh beli rumah pun....Cuma kahwin jer tak lagi...
Aisyah pulak dah sambung belajar kat johor...
Diploma kejuruteraan....
Mak tinggal berdua jer dengan ayah kat kampung....
Kalau kau ada... boleh temankan mereka dik....
Tapi tulah.... takdir tuhan siapa boleh halang.....

Adik,
Aku rasa dah panjang sangat aku coret-coret...taip-taip....
Aku tak tau nak buat apa sebenarnya....
Aku cuti....
Bosan kat rumah sorang.... aku bukak laptop....
Bila bukak laptop... tiba-tiba aku rasa nak menaip....
Dan aku pun menaiplah...
Cerita pasal kau...pasal aku.... dan pasal memori kita.....
Dan aku rasa aku patut sharekan dengan orang lain....
Agar siapa-siapa yang lupa macam aku ni....
Boleh diingatkan..... jadi pengajaran pada semua....
Jangan sampai kehilangan macam aku.... baru nak menyesal....
Bila ada...kita buat-buat tak tahu....
Bila dah tak de...sibuk mencar-cari...
Tapi bila jadi macam ni...carik kat hujung bumi pun takkan jumpa dah.....
Hargai mereka yang ada.... sebelum mereka tiada...
Kita tak tau masa kita.... dan masa mereka....
Bila kita sama-sama menghargai.... kita tak akan menyesal andai terjadi sesuatu nanti....
Sebab kita dah pun bagi yang terbaik untuk yang tersayang.....
Bagi yang naik motor... drive kereta...drive flight...
Ingatlah orang yang tersayang....
Akan ada yang rasa macam aku... jadi macam aku...
Kalau jadi macam ni lagi....
Pesanan ini dibawa oleh aku..... bukan dari penaja.....

Adik,
Akhir kata.... walau aku tak tau kau tengah watpe kat sana sekarang ni...
Walau kau tak boleh baca semua ni....
Kau tak leh tengok semua ni....
Aku tetap nak bagitau kau dik....
Aku sayang kau...
Aku rindu kau....
Dan aku aku harap kau bahagia kat sana dik...
Kalau ada rezeki...
Kita jumpa adik....
Kita jumpa kat syurga nanti...
Sebaik-baik tempat kembali.....
Moga rohmu dicucuri rahmat disana....
Doa aku tak putus-putus  berdoa untuk kau bro....
Kaulah adik aku dunia akhirat....
Salam sayang dari aku..

No copyright

Reactions: