Happy!

Posted by Unspeakablechunks 23:24

Yeay.. Hari ni aku sangat happy!
Aku pun tak tahu kenapa aku happy.. HAHAHAHA!
ok.. fine.. sebab sesuatu yang baik berlaku terhadapku hari ini...
Kau pehal tersengih-sengih ni?
Suka hati aku lah nak sengih ke masam.. bukan perasaan kau!.. laa...

Can you please stop fooling around?
yeah.. people are happy when good things happen in their life for sure...
Ada ke orang happy kalau bad things happen kat dorang?
tak de kan?
kalau ada pun, mesti dia tuttt...
okay.. taknak cakap.. nanti ade yang terasa plak...

Ala.. kite relax dulu. jom coffee-coffee dulu...hihihi...


                                                     ~gambar ihsan isteri encik google~

Well... bestnye kalau aku dapat wat LOve Coffee macam kat atas ni...hihi...
nak minum pun sayang kan.. cox taknak love tu rosak.. Huh! air untuk minum la bro! ok.. fine..

Ok.. aku tak tahu nak wat entry apa... so aku hentam je apa-apa aku nak taip..
next week aku ada masuk explorace... hope aku menang...$$$$$$$.... hehehehe..

Chow!

Reactions: 

2 Response to "Happy!"

  1. Nurmayanti Zain Says:

    yuk, relax duluu~

  2. Osmosis Says:

    @nurmayanti: Jum2 coffee-coffee...

Post a Comment